Vrtec Ciciban

Novo mesto

12.06.2018

Zaključek na Livadi - skupina Pikapolonice


Letošnje zaključno srečanje je bilo športno obarvano. Zbrali smo se v dvorani na Livadi, kjer smo se igrali različne gibalne igre, premagovali ovire na poligonu, igrali košarko, peli in plesali ob zvokih Matejeve harmonike. Okrepčali smo se s picami in sadjem ter se posladkali s sladoledom. Srečanje smo zaključili s podelitvijo likovnih map in priznanj Malega sončka ter Malčka bralčka. Druženje je potekalo v prijetnem, sproščenem vzdušju. Družini Zupančič se najlepše zahvaljujemo za organizacijo krasnega zaključka.

K.G.

preberi več...
01.06.2018

Zgodbe pod drevesom


Na lep sončen dan smo se odločili, da prisluhnemo zgodbam nekoliko drugače. Na igrišču smo pod drevo položili odejice in se ulegli. Najprej smo prisluhnili zvokom iz narave nato pa se dogajanju v zgodbi in prav prijetno je bilo, zato zagotovo še ponovimo.

preberi več...
01.06.2018

Predstava Cepetavček


Ogledali smo si gledališko predstavo z naslovom Cepetavček v izvedbi gledališča KU-KUC.

preberi več...
29.05.2018

Zgodbe v maju skupina Medvedki


V skupini Mevedki smo si v mesecu maju ogledali lutkovni predstavi Po medvedovim dežnikom in Zelo lačna gosenica, ki sta jo odigrali vzgoiteljici. Na igrišču pod drevesom pa smo poslušali zgodbo Igraj se z mano.

M.Š.  

preberi več...
22.04.2018

DAN ZEMLJE


Tudi najmlajši v vrtcu Bibe smo petkov dan namenili našemu planetu Zemlji. Obuli smo škornje, v roke prijeli metle, grablje, samookolnice in se lotili urejanja igrišča. Prelopatali smo mivko ter posadili sončnice. Po opravljenem delu je sledila vesela igra na urejenem igrišču.

preberi več...