Vrtec Ciciban

Novo mesto

19.01.2018

Oblačila - skupina Polži


Po didktičnem sklopu z naslovom Oblačila smo oblačili dojenčke. Uporabili smo tudi trakce iz odpadnega blaga.

preberi več...
19.01.2018

Prednovoletno srečanje - skupina Polži


V decembru smo imeli srečanje s starši. Izdelovali smo okraske iz slanega testa. Na koncu smo še skupaj zapeli in se posladkali.

preberi več...
03.01.2018

Veseli december v skupini Medvedki


V okviru prazničnega decembra smo v skupini Medvedki okrasili igralnico, se pogovarjali o zimi, plesali okoli velike novoletne jelke in naredili pišote s katerimi smo se na koncu tudi posladkali. December smo zaključili s predstavo o Babici Zimi. 

M.Š. 

preberi več...
02.01.2018

December v skupini Pikapolonice 2


V drugem delu decembra pa je v našem vrtcu zadišalo po piškotih, ki smo jih spekli in se z njimi posladkali. Po predstavi vzgojiteljic z naslovom Babica Zima je sledilo rajanje ob spremljavi kitare in obdaritev otrok z darili, ki so jih našli pod smrekico. Igrali smo se tudi s svetlobno kocko in pri tem prav uživali. Decembrski dnevi v vrtcu so bili polni veselja, smeha in radoživosti otrok. Lepo nam je bilo.

K.G.

preberi več...
02.01.2018

December v skupini Pikapolonice 1


Prve dni v decembru smo veliko ustvarjali. Izdelali smo zvezdice, s katerimi smo okrasili hodnik vrtca. Volnene niti smo namakali v tempera barvo in z njimi potiskali belo smrečico. V igralnici smo postavili smrečico, ki smo jo polepšali z okraski izdelanimi v vrtcu ter veselo zaplesali okrog nje. Pod spretnimi prstki otrok so nastale tudi voščilnice, s katerimi smo družinam zaželeli vse lepo v prihajajočem novem letu.

K.G.

preberi več...