Vrtec Ciciban

Novo mesto

22.12.2017

Predstava Izgubljeno darilo


Z dijaki iz Gimnazije Novo mesto smo iskali izgubljeno darilo.

preberi več...
22.12.2017

Obisk Dedka Mraza


Mojčin Dedek Mraz je končal svoje potovanje med otroci na otroškem oddelku. Čarodej Toni je nam je pričaral nasmehe s svojim skrivnostnimi ugankami in triki. Dedek Mraz je obdarila prav vsakega otroka na oddelku, nekaj igrač, knjig in didaktičnih pripomočkov namenil tudi za igralnico.

preberi več...
21.12.2017

Delavnica Veseli december


V petek, 15. 12. 2017,  so nas obiskale Pikapolonice, pod vodstvom gospe Mojce Simončič, z delavnico Veseli december. Pridružili so se tudi prostovoljci iz skupine Sončki pod mentorstvom gospe Glorie Šepec, ki so ob mednarodnem dnevu prostovoljstva na stojnici zbrali denar in z njim nakupili igrače za otroke otroškega oddelka. Pripravili so nam kratek glasbeni program, izdelovali smo majhne smrečice iz naravnih materialov.

preberi več...
21.12.2017

Praznični piškoti


Tudi pri nas diši po prazničnih piškotih. Z modelčki smo izrezovali maslene piškote, s spretnimi prsti smo oblikovali medenjake. Napolnili smo jih v vrečke, ki smo jih izdelali iz papirja in z njimi razveselili vse otroke na oddelku, tudi tiste, ki niso mogli iz svojih sob.

preberi več...
21.12.2017

Glasbena Šola Marjana Kozine


V ponedeljek, 4. 12. 2017, so nas obiskali učenci Glasbene šole Marjana Kozine. Prisluhnili smo melodijam različnih instrumentov, skupaj zapeli nekaj prazničnih pesmi. Bolni otroci petje spremljali z orffovimi instrumenti.

preberi več...