Vrtec Ciciban

Novo mesto

« Nazaj

FOTO: Prireditev ob zaključku energetske sanacije v Labodu

20.12.2017

Danes je v enoti Labod potekala prireditev ob zaključku energetske sanacije stavbe. Veseli smo, da so dela, ki so potekala vse od meseca julija, končana. Ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Jožica Zec pravi, da je vrtec dobil darilo - novo toplo obleko v lepih rjavkastih odtenkih - ravno ob pravem času, času posebnih daril in predvsem dobrih del različnih mož.

Prenovljen vrtec si je prišel ogledat novomeški župan Gregor Macedoni s sodelavci. Prijazno je nagovoril otroke in jim za dobro popotnico v šolo povedal, da je občina energetsko prenovila že 27 objektov, poleg vrtca tudi šole.

Zadovoljni ob zaključku del so bili tudi predstavniki investitorja iz podjetja Petrol, predstavnik izvajalca in predstavnica sosedov.

Prireditev so sooblikovali otroci starejših skupin v enoti Labod. Predstavili so se s plesom snežink in uprizoritvijo zgodbe Frana Miličinskega Zvezdica Zaspanka. Sporočilo zgodbe, da z dobroto, čisto mislijo in ljubeznijo lahko premagamo zlo, je le eno od prijaznih sporočil, ki jih v teh predprazničnih dneh pošiljajo iz enote Labod.

S prireditve so poročali tudi na televiziji Vaš Kanal. Posnetek si lahko ogledate tukaj. Novica je objavljena tudi na portalu dolenjskanews tukaj.

I. N.