• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto

Vsakodnevno po medijih poslušamo kako pomemben je zdrav način prehranjevanja, za katerega nam pogosto primanjkuje časa. Dinamičen življenjski slog je v današnji časih postal že stalnica. Ne glede na to, da prilagajamo naše urnike ter si skušamo urediti dnevni ritem, nam po navadi zmanjkuje časa za pripravo zdravega obroka. V Vrtcu Ciciban Novo mesto tako prehrano otrokom in zaposlenim nudimo vsak dan, kosila za domov pa ponujamo tudi zunanjim porabnikom.

V Vrtcu Ciciban Novo mesto posvečamo vso pozornost zdravi, polnovredni hrani. Naši obroki so resnično pripravljeni vsakodnevno iz svežih lokalnih živil, v veliki meri pridelanih na biološki način. Tedenski jedilnik je na voljo pod zavihkom predstavitev - prehrana in nato jedilnik

Kot vrtec delujemo trajnostno. V največji možni meri si prizadevamo, da naše delovanje kar najmanj obremenjuje okolje. V veliki meri kupujemo od lokalnih dobaviteljev, kar pomeni, da so transportne poti čim krajše. Prav tako je redko katera hrana za naše otroke porcijsko pakirana.   

Kosilo za domov si lahko naročite v naši centralni kuhinji, na telefonski številki 07 371 8 348, vsak delovni dan, do 8:30 ure zjutraj. Kosilo prevzamete pred kuhinjo enote Labod, Seidlova cesta 33, med 11:00 in 12:30 uro. Hrano izdajamo izključno v vašo prenosno posodo – menaško. Cena kosila znaša 4,16 € in se plača konec meseca (po položnici).

Vrtec Ciciban Novo mesto