• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto

Nagovor ravnateljice


DOBRODOŠLI CICIBANI, mali in veliki,…

Ciciban teče v zeleni dan; Ptičica znanka v goščavi vsak dan lepo ga pozdravi: »Ciciban, Ciciban, Ciciban, Ciciban, dober dan!«

Dober dan in dobrodošli v Vrtcu Ciciban Novo mesto, ki deluje v sedmih hišah, s posebnimi imeni:
CICIBAN, LABOD, BIBE, KEKEC, NAJDIHOJCA in MEHURČKI.

V vsakem od teh vrtcev vas pričakujejo prijazne vzgojiteljice in vzgojitelji, kuharice, čistilke, vzdrževalci in še bi lahko naštevali… In v vsakem od teh vrtcev so svetle igralnice polne malih miz in stolčkov, raznolikih igrač in veselih otrok. Vsako jesen se večina otrok v vrtec vrne s počitnic, nekateri pridejo v vrtec prvič in vsako jesen jih vzgojiteljice in vzgojitelji pričakujejo z zanimanjem: »Le kakšni bodo letos moji otroci - otroci v moji skupini?  Kaj vse bomo delali, se igrali in raziskovali?...«  Vzgojiteljice in vzgojitelji so že polni idej in zamisli. Zato DOBRODOŠLI pri nas, v Vrtcu Ciciban Novo mesto!

Imamo pa še eno enoto, z imenom PALČEK! To je naša enota, ki deluje v Splošni bolnici Novo mesto in v njej je zaposlena ena sama vzgojiteljica, ki ima posebno poslanstvo - da bolnim otrokom pričara delček vrtca in veliko veselja.

Več o Vrtcu Ciciban Novo mesto si lahko preberete na naši spletni strani, še več boste o njem izvedeli, če pridete k nam, podrobnosti pa vam bodo znali povedati predvsem otroci, ki naš vrtec obiskujejo, le vprašati jih morate.


Vam in vašim otrokom želim prijazen začetek vrtčevskega leta!

Ravnateljica Jožica Zec


Video predstavitev vrtca


Več podrobnosti o vpisnih postopkih in obravnavi vlog najdete pod zavihkom Vpis v vrtec.

PRIJAZNO VABLJENI IN DOBRODOŠLI PRI CICIBANIH!