• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto

Nagovor ravnateljice


DOBRODOŠLI CICIBANI, mali in veliki,…

Ciciban teče v zeleni dan; Ptičica znanka v goščavi vsak dan lepo ga pozdravi: »Ciciban, Ciciban, Ciciban, Ciciban, dober dan!«

Dober dan in dobrodošli v Vrtcu Ciciban Novo mesto, ki deluje v sedmih hišah, s posebnimi imeni:
CICIBAN, LABOD, BIBE, KEKEC, NAJDIHOJCA in MEHURČKI.

V vsakem od teh vrtcev vas pričakujejo prijazne vzgojiteljice in vzgojitelji, kuharice, čistilke, vzdrževalci in še bi lahko naštevali… In v vsakem od teh vrtcev so svetle igralnice polne malih miz in stolčkov, raznolikih igrač in veselih otrok. Vsako jesen se večina otrok v vrtec vrne s počitnic, nekateri pridejo v vrtec prvič in vsako jesen jih vzgojiteljice in vzgojitelji pričakujejo z zanimanjem: »Le kakšni bodo letos moji otroci - otroci v moji skupini?  Kaj vse bomo delali, se igrali in raziskovali?...«  Vzgojiteljice in vzgojitelji so že polni idej in zamisli. Zato DOBRODOŠLI pri nas, v Vrtcu Ciciban Novo mesto!

Imamo pa še eno enoto, z imenom PALČEK! To je naša enota, ki deluje v Splošni bolnici Novo mesto in v njej je zaposlena ena sama vzgojiteljica, ki ima posebno poslanstvo - da bolnim otrokom pričara delček vrtca in veliko veselja.

Več o Vrtcu Ciciban Novo mesto si lahko preberete na naši spletni strani, še več boste o njem izvedeli, če pridete k nam, podrobnosti pa vam bodo znali povedati predvsem otroci, ki naš vrtec obiskujejo, le vprašati jih morate.

Ravnateljica Jožica Zec


Video predstavitev vrtca


Več podrobnosti o vpisnih postopkih in obravnavi vlog najdete pod zavihkom Vpis v vrtec.

PRIJAZNO VABLJENI IN DOBRODOŠLI PRI CICIBANIH!