• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto

 

V sredo, 5. junija 2024 ob 17. uri,  smo po dolgem času ponovno združili moči zaposlenih v obeh novomeških samostojnih vrtcih – Ciciban in Pedenjped. Uspelo nam je združiti preko 200 zaposlenih. Ker nas povezuje skupno poslanstvo smo vedeli, da ne bo manjkalo dobre energije, iskrivih nasmehov in veselja.

Ko se dogovorimo za skupni dogodek, nastane prava CiciPed zabava, kot smo jo poimenovali mi. Želeli smo si ustvariti sproščen dogodek, ki bo med seboj povezal zaposlene obeh vrtcev in morebiti pričaral nova poznanstva. Na čudovito sončno sredo, smo se dobili v prekrasnem ambientu v Češči vasi ob bazenskem kompleksu. Prostor, ki je objet z naravo je kot nalašč za druženje in dopušča veliko možnosti za ustvarjanje dogodkov.

Pripravili smo pravo športno prireditev, ki je obsegala kar osem postaj. Zaposleni smo se lahko pomerili v vlečenju vrvi, skakanju v vrečah, balinčkanju, streljanju z lokom, štafetnih igrah itd. Na dobrem druženju seveda ne sme manjkati dobre hrane in za to sta poskrbeli kuhinji obeh vrtcev. Pripravili so odlično pojedino, s katero smo se okrepčali in si vzeli čas za druženje.

Ker pa seveda ni športnih iger brez nagrad, smo poskrbeli tudi za to. Pripravili smo ogromen srečelov in uspeli razveseliti skoraj vsakega zaposlenega. Da pa smo lahko z malenkostmi osrečili naše sodelavce, so zaslužni vsi donatorji, ki so prispevali praktične dobitke in soustvarili dogodek.

Veseli in ponosni smo, da nam je uspelo izpeljati dogodek in ponovno povezati vse zaposlene obeh vrtcev. Druženje nam bo ostalo v lepem spominu in vsekakor ni zadnje.

Fotografije: Foto Asja, Robert Kokol in Rado Trifković

Zapisala: Eva Dolenec, vzgojiteljica v Vrtcu Ciciban Novo mesto