• Telefon : (07) 37-18-311
  • E-mail : vrtec@ciciban-nm.si
  • Naslov : Ragovska ulica 18, 8000 Novo mesto
Obdarila nas je Fundacija za otroke Vrtca Ciciban Novo mesto

Štiri tisoč evrov smo namenili za opremljanje z IKT in AV opremo


V našem vrtcu smo se razveselili darila, s katerim bomo obogatili naše delo. »Vzgojiteljice in vzgojitelji v vrtcu so zelo ustvarjalni pri delu z otroki, pri čemer potrebujejo tudi dodatne pripomočke. Včasih so naše želje večje od zmožnosti, zato smo še posebej hvaležni, ko se nam nepričakovano izpolni kakšna želja,« pravi ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Jožica Zec.

Fundacija za otroke Vrtca Ciciban Novo mesto je namreč vrtcu namenila štiri tisoč evrov za opremljanje z IKT in AV opremo. Kupili smo prenosne radie, fotoaparate, 2 plastifikatorja in 3 stacionarne računalnike.

Če še niste namenili dela vaše dohodnine– 0,5%, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, vas prosimo, da izpolnite Izjavo za donacijo dela dohodnine in del vaše dohodnine namenite Fundaciji za otroke vrtca Ciciban Novo mesto. Obrazec lahko izpolni kdorkoli, izpolnjenega prinesete v vrtec vzgojiteljici oziroma sami pošljete na Finančni urad. V kolikor bi raje donirali samo enkratni znesek, lahko želeni znesek donirate na TRR SI56 0297 0026 0290 547.

»Vsak prispevek dela dohodnine (ki za dajalca ne predstavlja nobene finančne obremenitve) nam pride prav pri zagotavljanju raznolikosti dejavnosti otrok v Vrtcu Ciciban Novo mesto, popestritvi znanj in izkušenj, ki jih otroci lahko dobijo v vrtcu in prispevanju k enakopravnemu vključevanju otrok iz socialno šibkejših okolij v vse aktivnosti vrtca,« poudarja predsednica Fundacije za otroke Janja Tratnik.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za vsak prispevek. Skupaj lahko razveselimo mnogo obrazov!

O dogodku so poročali tudi na portalu Dolenjskanews. Prispevek si lahko pogledate tukaj

Prav tako je bil objavljen na portalu Dolenjskega lista. Preberite tukaj